U dívky, kterou měl Mareš pod vlivem alkoholu na toaletách v pražském Harley’s baru udeřit do spánku a poté, co se zvedala, i bít do čelisti, se objevily zdravotní problémy. „V oku mám lehký zánět, jsem pořád na nemocenské,“ přiznala Blesku napadená dívka, která je otřesená hlavně po psychické stránce.

„Tento týden budu podávat trestní oznámení. Nepodala jsem ho hned, protože jsem si myslela, že to policie bude nějak řešit sama a aspoň ho předvolá. Ale nestalo se,“ dodala mladá žena, která po incidentu sepsala policejní záznam.

Moderátor popírá

Případem, který je zatím vyšetřován pro podezření z přestupku proti občanskému soužití, se zabývá policie. Přesto celou záležitost Leoš Mareš označuje za nesmyslnou. „Když budu chtít, tak vám zítra doručím policejní záznam, že Křemílek napadl Vochomůrku,“ reagoval moderátor na otázky Blesku týkající se napadení mladé ženy, které se mělo odehrát v noci ze 7. na 8. května.

Faltýnová »propila« řidičák!

Jeden za osmnáct a druhý? Bez dvou za dvacet! Marešova přítelkyně Petra Faltýnová (36) se také dostala do křížku s policií. Za volant svého luxusního automobilu usedla pod vlivem alkoholu a přišla o řidičský průkaz! Podle informací Blesku modelka nadýchala tři různé hodnoty a nakonec odmítla krevní testy. „Nebudu to komentovat, odlétám do zahraničí,“ řekla včera Blesku Faltýnová.