Na narozeninové oslavě TV Nova se pár zdržel necelou hodinu. Párty pro ně zřejmě nebyla dost odvázaná, protože pak si to namířili rovnou do vyhlášeného pražského nevěstince!

Přestože známé semeniště hříchu v ulici Ve Smečkách je pouhé dvě ulice od Národního muzea, zavolali na přesun taxi. Aby je dovezl přímo před kabaret Darling, kde podle našich informací jsou Faltýnová s Marešem častými hosty, musel řidič porušit zákon a vjet do zákazu! A proto byla na scéně během chvilky policie.

Ženské zbraně

„Asi po čtyřiceti minutách spěchala Faltýnová i s Marešem z Darlingu zpět k taxíku, jenže tam už dělali problémy strážníci,“ popsal Blesku situaci fotograf a dodal, že do celé debaty se vložila právě krásná modelka, která muže zákona chtěla zpracovat svými ženskými zbraněmi.

Uplácení policie

Jenže Marešovi ruply nervy a po chvíli Petru od jejího snažení odstavil. Zdálo se, že sahá pro bankovky… Jestli policajty obměkčila jeho peněženka, nebo dlouhé nohy Faltýnové, je ve hvězdách, ale jisté je, že něco zabralo. Policisté celý incident totiž nenahlásili. „Šlo zřejmě o rutinní kontrolu, kterou policisté provádějí při plnění svých povinností,“ řekla Blesku pražská policejní mluvčí Hana Jeřábková.