Džambulčin manžel Josef Rychtář obdržel od italského hřebce Martucciho na svůj mobilní telefon zprávu, která se měla dotknout jeho mužské ješitnosti. Ten se mu místo toho vysmál. "Konečně potkala chlapa s pořádnýma koulema... Chudinka, byla tak dlouho zvyklá na nefunkční miniatury...!! Ale to rychle napravíme! Přeji vám nádherný víkend. I když tak hezký jako já ho mít nebudete. A pokud nemáte na polévku, něco vám pošlu," napsal Martucci a zaslal i se společnou fotkou sebe a Rychtářovy exmanželky Džambulčině manželovi.

Martucci lže!

Zapomněl však dopsat, že tato fotografie nevznikla v posledních dnech, ale v listopadu  minulého roku, jak potvrdila Blesku Darina Nová. "S panem Martuccim jsem se sešla jen jednou a to na kávu, rozhodně nás nic jako milenecký vztah nepojí. Nechci být s ničím podobným spojována. Jedná se o souboj dvou kohoutů a mě se to netýká," řekla bývalá žena Josefa Rychtáře Darina Nová. 

Rychtář se směje

Jindy vznětlivý Josef Rychtář reagoval velmi pobaveně. "Opravdu jsem se tomu musel zasmát, je to zoufalý pokus pana Martucciho na sebe upozornit, já žiji ve šťastném manželství a to ho nejspíš trápí," okomentoval pro Blesk celou záležitost Rychtář.

Fotogalerie
4 fotografie