Ivetin manžel Rychtář rozehrál vysokou hru, do médií si vymýšlí podivné historky o tom, co je s Ivetou. Neustále je mění, Iveta několik dnů nevyšla z domu a svým rádoby žertovným prohlášením pro Blesk.cz tomu nasadil korun.„Zabil jsem ji a zakopal za domem,“ znělo jeho včerejší vysvětlení.

Koho by takové „legrácky“ nechaly v klidu. Co se děje s Ivetou Bartošovou, zajímá celé Česko! Nehledě na Ivetina syna Artura, kterého musí tyhle Rychtářovy řeči pořádně rozrušovat. Vždyť jde o jeho mámu!

Kromě něj však má o Ivetu strach také její věčný ochránce Zdeněk Macura, který se ji pokusil zachránit už loni v létě, kdy ji ve zbídačeném stavu odvezl od Rychtáře do Itálie.

Macura proto po přečtení dnešních novin s Rychtářovým šíleným vyjádřením o Ivetě okamžitě přispěchal na první policejní služebnu a podal oznámení na Josefa Rychtáře! „Policie by měla jedna i na základě článku v novinách. Proto neříkám, že jsem to byl já, kdo zavolal k Ivetě policii, ale je to možné,“ řekl Blesku ochránce týraných žen.

Policie dorazila k Ivetinu domu v Uhříněvsi ve čtvrtek odpoledne. Příslušníci si chvíli povídali s Rychtářem, který jako jediný v posledních dnech řídí chod domu, přes plot. Potom je pozval dál. Policisté se v domě zdrželi asi pět minut a poté beze slova odjeli.

Co se odehrálo v domě, není známo. Snad se to obešlo bez dramat. Pro tentokrát. Rychtář by si však měl uvědomit, že tyto jeho hry, šarvátky a přetahování o Ivetu škodí zejména jí samotné. Vzhledem k její labilní povaze, problémům s alkoholem v minulosti a zdravotním problémům je to velký hazard s jejím životem.