Iveta se po lednovém stomatologickém zákroku chystá na svá další vystoupení a velmi se těší. První dopadlo fiaskem, a tak doufá, že její dubnový koncert v Prostějově dopadne lépe. Prodělaná operace, při které jí lékaři upravovali čelist, by ji v jejím výkonu již neměla bránit. „Dávali mi nové čelistní kosti díky předchozímu trhání zubů moudrosti. Hůř se mi mluví, ale na zpěv to naštěstí nemá vliv,“ prozradila pro iDnes.cz Bartošová.

Kvůli dietě, kterou musela Iveta dodržovat, také neuvěřitelně zhubla. Jí povětšinou jen polévky a mixované jídlo a účinek se již dostavil! „Jím prostě všechno, co mi dělá dobře na žaludek a na co mám zrovna chuť. Jím klidně osmkrát denně, jen po malých dávkách. Snažím se hodně spát. Vejdu se do oblečení, které jsem už dlouho nemohla obléknout, je to úžasný pocit,“ zářila štěstím zpěvačka.

Ta se nyní připravuje na svoje nadcházející koncerty. „Jsem jako sportovec, který musí denně trénovat. Každý stres mi může na chvíli hlasivky tzv. zavřít.“ Fanoušci jsou prý ti, díky kterým poslední náročný rok přežila. „Dávají mi obrovskou energii za to, že jsou. Když publikum skanduje, tancuje a zpívá si se mnou všechny moje písničky, je to nenahraditelný pocit,“ prozradila.

Doma ji podporuje její syn Artur, který ale zůstává i nadále v péči otce Ladislava Štaidla. „Je to můj nejlepší chlap na světě, jsem na něj strašně pyšná.  Žije si už teď svůj život, i když jsme co nejvíce spolu, a je mojí velkou oporou,“ rozzářila se Iveta při zmínce o svém synovi.

Ani na svého druhého nejdůležitějšího muže v životě ale nezapomíná. „Je velmi citlivý, i když se píšou opaky. Dlouho mu trvalo, než pochopil, jak to v té naší drsné branži chodí.“ Přestože Bartošová mluví o „naší“ branži, sama se do ní nezařazuje. „Já do ní nepatřím, patřím jen na jeviště. To všechno kolem mi bere energii. Domov a klid je pro mne základ. Josef mne chrání, jak může,“ dodala Bartošová.

Takto dopadl první koncert Ivety po prodělané operaci.

Video
Video se připravuje ...

Profík nebo cucík? Iveta se netrefila ani do playbacku Blesk.cz