Nebýt Ivety Bartošové, módní návrhář Josef Klír by možná dodnes šil kostýmy ve svém rodném Liberci. S Bartošovou se Klír seznámil ještě když studoval střední textilní školu. „Byla jsem vlastně první, komu z mých kolegů ušil kostýmy na moje koncerty. Jezdila jsem za ním na zkoušky do jeho rodného města, aby nemusel jezdit za mnou. Myslím, že tehdy studoval střední školu,“ prozradila Blesk.cz Bartošová.

Díky Bartrošové se Klír přestěhoval do Prahy, kde si splnil svůj sen. Začal oblékat takové hvězdy jako Lucii Bílou, Ilonu Csákovou nebo Leonu Machálkovou. Ani spolupráce s takovými jmény mu však na živobytí nestačila. Klír se zadlužil několika milionovými částkami a na jeho majetek je nyní vyhlášen konkurz. Klír se psychicky zhroutil.

Velmi mě mrzí, co se Josefovi stalo, je vynikající návrhář a je to můj kamarád. Sama vím, jaké to je padnout na dno. Mně se povedlo od něj odrazit,“ řekla Bartošová, která doufá, že Klírovi se podaří to samé. Stejně jako Klír totiž Bartošová před časem čelila exekuci na svůj dům v Uhříněvsi.