S novým svobodným životem chtěla Monika také nový účes. Po rozchodu s Vráťou, se kterým zpěvačka chodila tři a půl roku, se rozhodla pro novou barvu vlasů. Monika už není ta blonďatá princezna jako z pohádky. Díky zrzavým vlasům se z ní rázem stala sexy dračice. „Tak a jsem zrzka,“ pochlubila se Monika na zdi své sociální sítě.

Jenže novou image si Absolonová dlouho neužije. Kvůli natáčení seriálu Sanitka 2 se musí vrátit ke své původní blonďaté hřívě. „Bohužel budu zrzka jen do neděle, protože točim a neuvědomila jsem si, že musím být stejná..No, aspoň jsem to zkusila,“ politovala si zpěvačka.

Radikální změnu krátce po rozchodu také provedla zpěvačka Iva Frühlingová, která se v roce 2010 rozešla s přítelem Honzou. Stala se z ní také zrzka. Další komu rozchod výrazně prospěl byla zpěvačka Marta Jandová. Když zkrachoval její vztah s přítelem Viktorem Mrázem, ostříhala si ofinu, narovnala si vlasy a vypadá skvěle. Iveta Bartošová po rozchodu s Italem Domenicem Martuccim shodila dlouhou hřívu a zvolila kratší sestřih.

Fotogalerie
1 fotografie