Monika se s Vráťou rozešla už před několika týdny. A stejně jako jejich začátek vztahu, tak i konec před médii tajila. „Rozchod nikdy není příjemný. Jsem ráda, že jsme si to nejsmutnější odžili v klidu. Opravdu je mi to moc líto, ale už jsme spolu nemohli být,“ řekla Blesku zpěvačka, která s přítelem už Vánoce nestrávila.

Rozvod

Když se na jaře v roce 2009 dal pár dohromady byl ještě podnikatel ženatý. Ale se ženou, s níž má dvě děti, už delší dobu nežil. Rozvod se dlouho táhl. Janda vytoužené svobody dosáhl až na Velikonoce v roce 2011. „Rozváděl jsem se podruhé, ale klidně bych se oženil potřetí. Ale Monika nechce,“ netajil se Janda. To Absolonová se před oltář rozhodně nehnala. „Už jsem jednou vdaná byla a další svatby se bojím.“ Nakonec jejich láska skončila rozchodem.

Psa hlídal Gott

Vánoční svátky strávila Monika s rodinou a nejbližšími přáteli. „Skoro každý den někde zpívám, takže jsem byla ráda, že 23. upeču tradiční vánočky, na Štědrý den jsem byla za Hankou Křížkovou v nemocnici a Karlu Gottovi, který mi hlídal mého nového psa, jsem odnesla vánočku,“ prozrazuje Monika. Zpěvačku v roce 2013 čeká nová role, a to Mary Poppins a natáčení nových dílů Taxíku na České televizi.

Fotogalerie
13 fotografií