Blonďatá moderátorka vtipy o hloupých blondýnkách nezapře. Kdo jiný by mohl zničit darované auto po tak krátké době, jako se to stalo právě Nikol? Bývalé modelce se podařilo auto nabourat v úzké uličce u Staroměstského náměstí. „Den předtím jsem tam byla na skútru, tak jsem si neuvědomila, jak je ta ulička hrozně úzká. Když jsem vyjížděla, zavadila jsem o chrlič na rohu jednoho domu," smutnila Moravcová.

Ještě svého mazlíka ale nestihla opravit, a tak se s ním přijela pochlubit na středeční narozeninovou párty Marešovy exmilenky Hanky Svobodové (24).

Kdyby blbost nadnášela…

Nad takovýmto činem se snad dá jen sprásknout ruce a vzpomenout si na slavná slova doktora Strossmayera: „Kdyby hloupost nadnášela, létala byste jako holubička.“

Ovšem netrvalo dlouho, na jeho slova skutečně došlo a známá blondýna opravdu vzlétla. Na narozeninové párty ve Skydive Areně si společně s modelkou Dominikou Mesarošovou (26) vyzkoušela létání vzduchem, takzvaný skydiving. Obě slečny byly z takového zážitku nadšené a zcela určitě si prý zalétají znovu.

„Bylo to naprosto báječný, určitě se sem vrátím. Čekala jsem, že mi bude špatně, protože jsem se předtím najedla, ale naštěstí jsem nic necítila,“ svěřila Blesk.cz Dominika své pocity.

Fotogalerie
12 fotografií