Přehlídku Mika Zachevary doprovázela slova - nenositelná a ulítlá. Latexové modely v pestrých barvách a podivné tylové sukně se opravdu nosit nedají. Ale přesto se návrháři vždy podaří do svých výtvorů nevléct nějakou známou českou modelku. Jeho poslední kolekce nafotila třeba Kateřina Průšová nebo Hana Svobodová.

Na čtvrteční módní show v pražském klubu Misch Masch se v roli modelek představila Martina Gavriely a Dominika Mesarošová. "Předváděla jsem už hodně věcí, ale tohle asi bylo nejšílenější. Jediné, co mě bavilo, byl punkový účes a líčení. V osobním životě vůbec latexu neholduji," řekla Blesk.cz Martina, která před týdnem prodělala reoperaci prsou. Poškozené silikonové implantáty jí vyměnili za nové. "Jsem spokojená a hlavně udivená, že jsem tak rychle v pohodě a nic mě nebolí," dodala Gavriely.

Přehlídku moderoval bývalý pornoherec, boxer Robert Rosenberg, kterého s návrhářem pojí velké přátelství. V klubu se objevila herečka Andrea Kerestešová, moderátorka Marta Ondráčková a manželka Jiřího Šlégra Kateřina.

Fotogalerie
15 fotografií