Rychtář už nejednou předvedl svůj slovník dlaždiče. Kromě novinářů sprostě nadával lidem na Facebooku, a hlavně těm, kteří příliš nemají v lásce jeho chráněnkyni Bartošovou.

Teď to ale opravdu přehnal! Žádost o rozvod, kterou Rychtářová sepsala s právničkou, ho vytočila natolik, že doktorku nazval kun*** a ještě jí ve vzteku zkomolil jméno.

„Když se napsalo, že jsem Ivetě dal k Vánocům zásnubní prstýnek, moje žena vyhledala kun** JUDr. Jabloňovou z Nedvězí a začaly na mě zkoušet různé triky, jako že mám na manželku přepsat majetek. Na nikoho nic přepisovat nebudu! Nakonec se manželka tou svi** nechala zblbnout a podala žádost o rozvod,“ řekl Blesku Rychtář.

A podle informací Blesku to prý nebylo poprvé, co se na právničku, skutečným jménem Věra Sedloňová, osočil. „Už několikrát jí telefonoval a v noci psal výhrůžné e-maily. Jenže jak ji znám, ona si to líbit nenechá. Podala na něj trestní oznámení. To on neví, ale je to dračice,“ prozradil zdroj, který si však nepřál být jmenován.

Co si skutečně doktorka práv o Rychtářovi a jeho urážkách myslí, se Blesku zjistit nepodařilo. Nebrala telefon a nereagovala ani na e-mail. Jedno je však jisté. Rychtářová se svým mužem odradit nedá, a přesto, že na všechno odpovídá „Říkám no comment“, je odhodlána dotáhnout rozvod do konce. A to i přes nelibost manžela a jeho výhrůžky.

Fotogalerie
7 fotografií