Firma ale do včerejšího dne s Ivetou o honoráři nemluvila, a tak se zpěvačka rozhodla, že bez smlouvy jí fotky neposkytne. „To jsem jí opravdu zakázal. Iveta je naivní a v těchto věcech s prominutím hloupá. Udělá reklamu, nic nedostane a potom bude zase plakat, že ji každý jen zneužívá,“ míní Ivetin přítel a manažer v jednom Josef Rychtář. A Iveta se kupodivu nezpěčuje. „Přesvědčil mě. Nejdřív musí zaplatit,“ říká.

Rychtář je vzteky bez sebe. Iveta firmě nejen nafotila fotografie, ale poskytla jí i propagační rozhovor, kde je o elektronické cigaretě snad každá druhá věta. „Říká tam, proč se rozhodla přestat kouřit, kdy se poprvé dozvěděla o elektronické cigaretě, jestli jí nebudou chybět její doutníky. Odpovídá, že přestává kouřit kvůli špatnému zdraví a že kouření je také finanční luxus. Prostě reklama za milion, a ona nemá smlouvu, chápete?“ durdí se dál Rychtář.

Iveta ale argumentuje: „Ten člověk se jmenuje Jirka a už jsem mu dělala reklamu na zmrzlinu a on mi nějaké finance potom dal. Tak jsem předpokládala, že se to bude opakovat.“ Rychtář snad poprvé v životě teď Ivetu přesvědčil, že bez smlouvy se nepracuje. „Asi jsem naivní a Pepu poslechnu. Skutečně jsem teď v situaci, kdy peníze nemám. Chci smlouvu, nebo fotky neposkytnu,“ rozhodla se Iveta.

Fotogalerie
6 fotografií