„Když jsem na ruce paní Bartošové uviděla masivní prstýnek, až mě zamrazilo. Jsem si totiž jistá, že je můj,“ zavolala do Blesku čtenářka, která si nepřála být jmenována. Už osmnáct let žije v Chorvatsku, a když v trafice četla Blesk s otištěným šperkem na titulce, vyděsila se.

„Dění kolem paní Bartošové nesleduji. Mě zaujal jen prstýnek. Stejný jsem totiž před dvěma lety dostala od svého snoubence, který před časem zemřel. Prstýnek se mi pak záhadně ztratil a myslela jsem si, že mi ho někdo ukradl. Zajímalo by mě, kde ho pan Rychtář koupil. Vypadá totiž stejně jako ten můj," tvrdí čtenářka.

Josef Rychtář řekl, že prsten koupil v Praze, ale nechce prozradit, kde konkrétně a ani to, kolik stál. „Je z obchodu se šperky a určitě není ani ze žádného trhu či starožitnictví. Ta paní lže! Nemůže být její, protože v Chorvatsku jsem v životě nebyl. A upozorňuji, že kromě bývalé NDR jsem se od narození až doteď v žádné jiné zemi nevyskytoval. Moje manželka sjezdila celý svět, ale já byl po NDR nejdál asi tak v Liberci,“ sdělil Blesku Rychtář.

Fotogalerie
8 fotografií