Oči Ivetě jiskřily. „Pepa je takový můj miláček! Nedokážu si představit, co bych si bez něho počala. Stará se o mě, stará se o dům, milujeme se, a navíc si rozumíme, a to je pro mě moc důležité,“ pokračuje Iveta a ukazuje levou ruku, na které se jí blýská prstýnek s kamínkem. „Krásný, viďte? Ten jsem dostala od Pepy k Vánocům,“ svěřuje Iveta a prozrazuje, že Štědrý den strávila nejen s Arturem, ale i s přítelem. „Bylo to překrásný! Mít je oba vedle sebe,“ netají.

Rychtář jí však prstýnek nedal pod stromeček, ale schoval ho do ozdoby. „Navigoval mě a já hledala. A když jsem ho našla, šílela jsem radostí,“ popisuje Bartošová. Kroužek byl ale moc velký. „Netušil jsem, že má Iveta až tak moc dětskou ruku. Už jsme ho ale zmenšili,“ hlásil hned Rychtář, který samozřejmě počítá, že se jednou rozvede a Ivetu pojme za manželku.

„Já v to doufám. A věřte tomu, že to rád udělám. A ne proto, že bych se chtěl zviditelnit nebo získat nějaké majetkové výhody, až Iveta zase začne makat. Já ji mám vážně rád a rád bych s ní žil legitimní slušný společný život, ve kterém bychom se v rámci svých možností vzájemně podporovali,“ říká rozhodně.

Jeho rozvod má ovšem jedno ale… „Iveta se musí zbavit všech svých excesů. Já už nechci žádné faux pas. A už také nechci, aby někdo zpochybňoval Ivetiny výroky,“ neváhal prohlásit Rychtář.

Fotogalerie
10 fotografií

Nechce dopadnout jako Pomeje

A Iveta o jeho podmínce ví. Její přítel se chce navíc ujistit i v tom, že nedopadne jako Pomeje. Že si Ivetu vezme a ona mu dá po dvou letech kopačky. „To je samozřejmé, že v tomhle chci mít jasno. Netajím to a nestydím se za to. Když už chci udělat dva zásadní životní kroky po sobě, opravdu bych se nerad zklamal,“ říká Rychtář, pro kterého rozvod s manželkou Darinou rozhodně nebude jednoduchý. „To opravdu ne, a jednoduché to nebude ani pro Darinu. Bohužel, v životě to tak v manželství chodí, že jdou lidé od sebe a zůstanou jen kamarády,“ podotýká Rychtář a zdůrazňuje: „Pro mě nejdůležitější je, že před manželkou ani Ivetou nic neskrývám a všechno jim říkám na rovinu.“

„Přesně tohoto si u Pepy moc vážím a udělám všechno pro to, abych splnila jeho očekávání. Po Láďovi Štaidlovi je to v mém životě zase pořádný chlap, ke kterému vzhlížím. Navíc je to krásný chlap, nemyslíte?“ reaguje Bartošová.