"Je to mimořádný úspěch. Pavlína  mi při focení kalendáře  v Paříži řekla, že je jejím velkým přáním, aby 'její' kalendář získal rovněž odborné ocenění, kterými se v tomto již tradičním kalendáři může pochlubit Iva Kubelková, Jitka Čvančarová a Alena Šeredová. Přání se stalo  skutečností.  Byl jsem potěšen, když jsem Pavlíně volal tuto novinku, i když  jsem jí zastihl při natáčení filmu, kde právě umírala," uvedl s úsměvem Pavel Trčka, producent kalendáře.

Němcová v kalendáři ukázala, že rozhodně do modelingového důchodu ještě nepatří. Její sexy křivky v rafinovaném spodním prádle nenechají nikoho chladným.

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Němcová nafotila v Paříži sexy kalendář STOCK

"Tohle bylo jedno z nejlepších focení, které jsem za celou kariéru dělala. Fotograf Standa Merhout a celý tým ke mně totiž měli přístup jako k člověku. A s tím se v mé branži moc často nesetkáte," tvrdí modelka, která nedávno ve Francii dotočila thriller.

"Celý děj jde pozpátku, začíná mou smrtí a zpětným vyšetřováním, kde hlavní postavu vyšetřovatele ztvárnila známá francouzská herečka Michele Bernier, se tzv. flashbacky divák dostává do celého děje a toho co se opravdu stalo před mou smrtí a proč a jak k ní došlo," naznačuje děj snímku Pavlína.

Fotogalerie
10 fotografií