Více než sexy snímky zaujala modelka a herečka dráždivým modelem. „Šaty jsou nádherné, jen se bojím, abych náhodou neukázala úplně všechno,“ smála se Němcová, která se zřejmě tolik nestyděla při focení pikantních fotografií v Paříži jako v pondělí večer na jejich slavnostním křtu. A právě kvůli úpravě luxusní róby od Gucciho přijela na křest kalendáře Stock s hodinovým zpožděním, které mnozí vysvětlovali různě. Navíc, když se kalendář křtil vodkou, Etzler omylem modelce polil konec rukávu.

Problémy s šaty

Nejdřív moderátor celého večera Roman Vojtek omluvil Pavlínu tím, že měla důležitý hovor ze zahraničí, poté se začalo šuškat o problémech s dopravou, až teprve Blesku nakonec modelka uvedla vše na pravou míru.

„Měla jsem problém se šaty, když jsem je vybalila z kufru, zjistila jsem, že je u zipu díra,“ přiznala Blesku Němcová, která čekání některým vynahradila pohledem do svého výstřihu, který odhaloval téměř celé její poprsí.

Jsou příbuzní

A nebylo to jediné odhalení toho večera. Pavlína odkryla i svoji rodinnou historii, z níž vyplývá, že modelka a herec Miroslav Etzler jsou vzdálenými příbuznými.

„Úplnou náhodou jsem objevila velký kus své rodiny, zjistili jsme, že můj tatínek a Mirkův jsou bratranci,“ vysvětlila Blesku Němcová, proč právě Etzler měl to potěšení pokřtít její kalendář, kterému se přezdívá český Pirelli.

:gallery:true:true:true:gallery:true:true:trueLíbil se vám tento článek? Hlasujte pro Blesk.cz v anketě Křišťálová lupa o nejlepší český web. Děkujeme.

 

Fotogalerie
8 fotografií