"Úplnou náhodou jsem objevila velký kus své rodiny, zjistili jsme, že můj tatínek a Mirkův jsou bratranci,“ vysvětlila před dvěma týdny Blesku Němcová, proč na právě Etzler měl to potěšení pokřtít její kalendář, kterému se přezdívá český Pirelli.

A že je příbuzenský vztah hodně potěšil, dávala Pavlína s Miroslavem najevo tím, že se neustále drželi za ruce. Podle toho, jak se Etzler snaží dosadit Pavlínu do seriálu cesty domů, je zřejmé, že to se rčením "příbuzní si musí pomáhat" myslí naprosto vážně.

"Etzler dělá všechno proto, aby Němcová dostala v seriálu roli. A je už víc než jisté, že jí dostane," prozradil Blesk.cz zdroj ze seriálu. "Zatím o ničem nevím," nevyvrátila informaci PR koordinátorka seriálu Pavla Freil.

To, že má modelka herecké ambice není novinka. Po pidiroli reportérky v oscarovém snímku Edith Piaf, dělala vše proto, aby kdekoliv roli získala. Podařilo se jí to ve filmovém propadáku Případ nevěrné Kláry, kde si zahrála roli Ruth. Bohužel tento snímek kritika tak rozcupovala, že je lepší se více o něm nerozepisovat.


Fotogalerie
6 fotografií