"Letos mi při focení dělaly společnost velmi krásné a drahé věci. Jednou to byly diamantové šperky, podruhé krásná auta, někdy je modeling opravdu fajn," usmívá se půvabná dlouhovláska, která stále dokola tvrdí, že herectví je pro ni důležitější než modeling. "Samozřejmě když přijde zajímavá nabídka, jako je kalendář nebo nějaká kampaň, neodmítnu," dodává Pavlína.

Na benefičním kalendáři Slunce dětem 2011 se objevila vicemiss Bára Kolářová, která v únoru na exotickém ostrově Mauritius řekne ANO svému příteli Přemkovi, Tereza Zimová, Sarah Lylian Fischerová, Martina Dvořáková nebo Hana Mašlíková.

Většina modelek neodolala a do luxusních sporťáků si sedla. "Ještě nikdy jsem neseděla v autě, kterým jezdil James Bond. Kdybych ho letos našla pod stromečkem, vůbec bych se nezlobila," říká Mašlíková. "Letos jsem byla opravdu hodná, tak doufám, že mi toho Ježíšek hodně přinese," dodala Hanka, která letos poprvé bude pro svého staronového přítele Martina připravovat Štědrý večer.

"Budeme slavit už 23. prosince, 24. pojedeme k mým rodičům a posléze k jeho. Na přípravu večeře jsem si už vymyslela speciální obleček, tak doufám, že i to jídlo bude stát za to," prozrazuje s šibalským výrazem silikonová modelka.

Fotogalerie
10 fotografií