Sex je pro téměř každý začínající vztah tím hlavním hnacím motorem. Ve vztahu Jana Šťastného a mladé herečky Báry Petrové je tomu ale jinak. Sex se u nich totiž nekoná. Důvodem je extrémní fyzická vyčerpanost Šťastného.

Fotogalerie
4 fotografie

"Honza se několik posledních týdnů pohybuje na hranici fyzického zhroucení. Vedle náročného natáčení Ordinace totiž zkouší velkou roli v divadle Na Vinohradech. Aje fakt na pokraji kolapsu z vyčerpání," popisuje Šťastného herecké galeje kolega ze seriálu.

Šťastný má mladou milenku! Čtěte víc

"Několikrát si mi už stěžoval, že fakt už nemůže. Že by si potřeboval odpočinout, ale na druhou stranu, že ho ten zápřah strašně baví," dodává náš zdroj. A jak známo, tak únava je největší nepřítel sexu.

"Navíc Honza Šťastný nikdy nebyl žádná sexuální mlátička, ale spíš takovej ten romantickej typ, kterému dlouho stačí se jen vodit za ruku," odhaluje tajemství herce, kterého milují miliony českých žen.

"Pravda je taková, že všechny ty mladé holky, které se kolem něho točí, jsou spíše taková náhrada za manželku, která od Honzy odešla, ale on jí pořád miluje a doufá v její návrat. Takže i proto si žádné nové ženy raději nepouští moc k tělu," vysvětluje zvláštní vztahy seriálového playboye jeho kolega.

Sám herec ale o svém soukromí odmítá mluvit. Nevyjádřil se tak ani ke své nové milence Báře Petrové. Možná i proto, že jejich vztahu příliš šancí sám nedává.