Stačily dvě sklenky vína a své mladičké seriálové partnerce Veronice Nové (22) vlepil takový polibek, až se přítomným hostům zatajil dech. Že by tak chtěl něco vzkázat své ženě Lence, s níž před časem prožil manželskou krizi?

Jan Šťastný a Veronika Nová
Autor: Ladislav Křivan

Málokdo čekal, že se na mejdanu plném nových hereckých tváří nejvíc rozjede právě zkušený profesionál Šťastný, hvězda vinohradského divadla. Ten se v minulosti vždy večírkům, společenským akcím a pozornosti médií spíše vyhýbal.

Když však začali fotografové na večírku skandovat "Pusu, pusu!", neváhal se Šťastný vžít do role, přivřel oči a své rty slastně přitiskl ke stejně zanícené kolegyni. "No, bylo to možná na povel, ale užil si to," komentovali herecký polibek přihlížející.

Ačkoli Blesk před několika měsíci informoval o manželské krizi Jana Šťastného, která vyvrcholila odchodem jeho ženy Lenky, lékařky, sám herec tyto informace nikdy nepotvrdil.

O to víc jeho žhavý polibek s mladinkou kolegyní překvapil všechny přítomné. Jako by Šťastný manželce, která na čas opustila společnou domácnost a zase se do ní vrátila, chtěl tímto způsobem vzkázat, že ani ona jeho nemá tak jistého?