„Setkali se v seriálu Ordinace v růžové zahradě, ale taky na jevišti vinohradského divadla,“ prozradil Blesku zdroj z hercova blízkého okolí.

Fotogalerie
3 fotografie

Něžná objetí ve vinárně, procházky ruku v ruce setmělou Prahou, dlouhé pohledy do očí. Tak tráví seriálový primář Frynta s mladičkou přítelkyní své volné večery. Oblíbený herec čekal víc než rok, že se jeho žena Lenka umoudří a vrátí se domů. Když bylo víc než jasné, že manželství Šťastných už nikdy šťastné nebude, našel si Jan novou lásku. Je jí o dvacet let mladší herečka Bára Petrová, která hraje v Ordinaci Lenku Váchovou.

„Dali se s Honzou dohromady už v zimě, ale pak se na čas rozešli,“ prozradil kolega ze seriálu. „Byli každý zvlášť, ale jednomu po druhém se začalo stýskat, tak se rozhodli spolu zase chodit,“ dodal. Pikantní na celé věci je, že sestra Báry, Kateřina Petrová (35), je taky herečka. V Ordinaci v růžové zahradě 2 ztvárnila ženu, která svedla Šťastného coby primáře Fryntu a pak odešla za manželem.

Kamarádi i kolegové Honzovi rozhodně jeho zamilování přejí. Sám herec se však k novému vztahu nechce vyjádřit. V úterý nezvedal telefony ani nereagoval na sms.