Oba manželé o okolnostech rozvodu sice mlčí a nereagují ani na telefonáty, Blesku se ale podařilo zjistit, že už došlo k převodům v jejich společném majetku. Konkrétně u vily v pražských Dejvicích, kde oba žijí.

Ještě před pár týdny byla vila společným majetkem obou manželů. Už minulý týden ale došlo k pohybu v katastru nemovitostí. Svůj vlastnický podíl na vile převedl Radek John na svoji ženu Zlatu Adamovskou.

Jeden z dosud nejstabilnějších párů českého showbyznysu, který je v současné době v zahraničí, tak zřejmě započal s dělením společného majetku. "Oba jsou pragmatici. Zřejmě nechtějí nic ponechat náhodě," řekl Blesku jeden z jejich přátel.

"Navíc také dobře vědí, jak vypadá rozvod," dodal. Ani pro Radka Johna, ani pro jeho ženu, herečku Zlatu Adamovskou, by totiž nebyl první. Prvním manželem herečky Adamovské byl hudebník Vadim Petrov (50).

"Imponovala mi jeho sebedůvěra,“"přiznala Zlata před časem a dodala, že hlavním důvodem rozchodu byla Vadimova nespolehlivost. Taky Radek John se musel kvůli Zlatě vyvázat z prvního manželství. John a Adamovská k oltáři podruhé nijak nespěchali, brali se, když už byla herečka v pátém měsíci těhotenství s dcerou Bárou.

Vila v Dejvicích ale není jediným majetkem manželů. Společně ještě vlastní byt v Praze-Bubenči a chatu v Senohrabech. Pouze na Radka je ale napsaná vinice a sklípek v Mikulově na Moravě. Těch se ale známý milovník vína jen těžko bude chtít vzdát.