Adamovská i John se ale snaží za každou cenu před veřejností i před svými kolegy z Novy konec svého dlouholetého vztahu utajit. Podle informací Blesku žádost o rozvod podala Zlata Adamovská.

Fotogalerie
2 fotografie

Zlata Adamovská, hvězda Ordinace v růžové zahradě, se v neděli v anketě ANNO stala nejoblíbenějš í ženou TV Nova. Předávání cen se ale nezúčastnila. Cenu za ni přebíral syn Petr. Adamovská totiž údajně v té době byla na dovolené.

Podle informací Blesku se ale představitelka doktorky Běly Páleníkové s největší pravděpodobností bála všetečných otázek. Přitom slavný pár už před lety jednu velkou krizi překonal. To když na Radka Johna praskla nevěra s kolegyní z Novy.

Nyní je ale krach definitivní a Adamovská s Johnem své manželství končí. Pro oba dva to je již druhý rozvod v životě. Přitom ještě před několika týdny se Zlata nechala slyšet, že manželství a rodina byly její volbou a nemůže si je vynachválit. Nyní je zřejmě tak skvělými neshledává.

Důvodů, proč Adamovská změnila názor, je víc. „Zlata je najednou slavnější než Radek a dá se předpokládat, že i finančně je soběstačná,“ upozornil zdroj z televize Nova. Herečka je hvězdou nejpopulárnějšího seriálu a na obrazovce se objevuje dvakrát týdně v tom nejsledovanějším čase. Radek jako reportér pořadu Na vlastní oči a scenárista takovou šanci nemá. Možná právě kvůli tomu jejich manželství skončilo…