V době zdražování cen za elektrickou energii snad neexistuje domácnost nebo firma, která by nechtěla využít energie z obnovitelných zdrojů a ulevit tak rodinnému či firemnímu rozpočtu. Patříte mezi ně? Nemáte ale čas na papírování, které celý proces obnáší? Nejste si jistí, jaké formuláře vyplnit, abyste nic nezanedbali? Měli byste zájem získat dotaci, ale nevíte, jak na to? Kontaktujte Krel Central a dosáhněte tak snadno na tu nejvyšší možnou částku bez jediné chyby v dokumentech.

Autor: Krel Central a.s.

Odborníci ze společnosti, která se již více než 30 let řadí mezi špičku v oblasti elektrotechnického průmyslu, za vás rádi vyřídí všechny formality, zdarma zpracují všechny potřebné podklady a po vyřízení všech procesů také FVE nainstalují a připojí do distribuční sítě.

Dokonce se nemusíte obávat ani o finanční stránku. Stačí si vybrat z nabídky dostupných dotací. V případě rodinných domů se jedná o dotaci Nová zelená úsporám, která dokáže urychlit návratnost investice do FVE až o 7 let. Nárok na ni má každý majitel nemovitosti, který nemá žádnou jinou aktivní žádost o vyplacení podpory z NZÚ a užívá daný objekt k trvalému bydlení. Získat můžete až 225 000 Kč. V případě zamítnutí žádosti Státním fondem životního prostředí vám Krel Central vyplatí částku v plné výši z vlastních prostředků.

Autor: Krel Central a.s.

I majitelům firem či jiných objektů ušetří odborníci z Krel Central spoustu starostí. Kromě žádosti o dotace se totiž postarají také o kompletní a bezchybnou administraci výběrového řízení, hlídání formalit a lhůt pro zveřejnění, zřízení profilu zadavatele nebo nastavení kvalifikačních kritérií. Pomohou vám také s výběrem vhodného dotačního programu, ať už jde o Národní plán obnovy (NPO), Modernizační fond, Operační program Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost (OP TAK) či Operační program Životního prostředí (OPŽP).

Ušetřete svůj čas i peníze a vyplňte kontaktní formulář na webu Krel Central už dnes.