Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyberte si chlupáče podle horoskopu. Která rasa se k vám nejvíc hodí?

/
  • (iStock.cz)
    17. srpna 2021 ● 06:00

    Každé znamení zvěrokruhu se vyznačuje určitými charakterovými vlastnostmi. Někdo k sobě potřebuje aktivního psa, se kterým se nebude nudit, jinému bude vyhovovat spíš domácí povaleč. Pejska byste si měla vybrat podle své povahy.

    Pořídit si psa není jen tak. Každý od něj čeká něco trochu jiného. Podívejte se, jaký pes je pro vás ten nejvhodnější a se kterým si budete nejvíce rozumět. Napoví vám znamení zvěrokruhu.

    Video
    Video se připravuje ...

    Jak ochránit své mazlíčky před klíšťaty? Videohub

     

  • 1.

    Blíženci

    Milujete společnost, jste přátelští a velmi živí, proto se pro vás hodí stejně naladění labradoři, kteří se spřátelí s každou lidskou bytostí, kterou potkají. Stejně tak vám udělá radost roztomilý voříšek nebo pejsek, kterému můžete pomoct z útulku.

  • 2.

    Beran

     

    Jste energičtí a sportovně založení, proto se k vám bude hodit pes, který s vámi udrží krok. Vybírejte si tedy takového, který má spoustu energie a bude vaším parťákem při sportu a výletech. Dobrou volbou je například border kolie, která je stejně nadšená, a navíc miluje pohyb a výcvik.

  • 3.

    Býk

    Dokážete ocenit krásu a ladnost, proto se k vám hodí afghánští chrti, velmi svébytné a elegantní plemeno. Také jemu chvíli trvá, než si někoho pustí k tělu - podobně jako vám samotným. Jste šťastní, když je kolem vás harmonie, radost a láska. Pocit domova podtrhnou také boxeři, francouzští buldočci nebo baseti.

  • 4.

    Rak

    Rodina je pro vás to nejdůležitější – potřebujete k sobě tedy synonymum lásky a smečky. To rozhodně najdete v hovawartovi, labradorovi a ve zlatém retrívrovi. Věrný přítel bude právoplatným členem velké rodiny, který bude přátelský ke každému v domácnosti. Hodí se k vám také i bílí nadýchaní bišonci.

  • 5.

    Lev

    Každý Lev by si měl pořídit mopse. Tohle rozkošné plemeno totiž ke znamení, které miluje pozornost, přitáhne zraky všech – a samo si mazlení a obdivování druhých moc užívá. Mopsi své páníčky milují, a ačkoli mají svou hlavu, jsou jim naprosto oddaní. Stejně tak jsou pro vás dobrými společníky také čau-čau.

  • 6.

    Panna

    Pro vás je vhodným plemenem pes lvíček, což je velmi spokojené, nenáročné a přátelské stvoření. Nelíná, je pořádkumilovné a to puntičkářské Panny rozhodně ocení! Stejně tak vás neurazí čivava nebo pomeranian, zkrátka všichni „kapesní psíci“ jsou pro vás vhodní.

  • 7.

    Kozoroh

    Klidní a rezervovaní Kozorozi k sobě potřebují klidného a rezervovaného psa. Právě proto se pro vás bude hodit nesmírně inteligentní a snadno cvičitelný velký knírač, který má podobně jako vy ohromnou disciplínu a charisma. Stejné to je také s jezevčíkem, i ten je inteligentní, a to má Kozoroh rád.

  • 8.

    Štír

    K vám patří sebejistá plemena, ze kterých lze cítit respekt, ale také velký klid. Nemáte chuť se starat o zbrklé malé psíky, ale spíše dáte přednost majestátním druhům a hlídačům. Perfektně si budete rozumět s anglickým mastifem. Další možností je šiperka, plemeno, které je charakteristické svou milou povahou.

  • 9.

    Vodnář

    Potřebujete aktivního a chytrého pejska. Perfektním parťákem pro Vodnáře bude border kolie, která se rychle stane milujícím členem rodiny. Vodnář se nerad nudí, a proto potřebuje psa se spoustou energie. A to tohle plemeno rozhodně je. Stejně dobrou volbou je i border teriér.

  • 10.

    Střelec

    Milujete společnost a legraci, a proto je pro vás ideálním společníkem zlatý retrívr, který to má podobně. Stejně veselým a nekomplikovaným plemenem je bígl a dobrým tipem bude i pudl, který vyžaduje hodně pozornosti, což Střelci jakožto páníčkové rádi splní.

  • 11.

    Ryby

    Pro vás je velmi důležité citové pouto a jistota. Tyto požadavky nejlépe splňují bišonci a maltézáčci, kteří jsou na své pány velmi fixováni. Tato plemena mají sice svou hlavu a nechce se jim příliš poslouchat, na druhou stranu by se ale láskou rozdali, což Ryby ocení.

  • 12.

    Váhy

    Dvě strany Vah představují proměny mezi energií a leností. K vašemu vzdušnému znamení se tedy nejlépe hodí menší plemena, která potřebují občasnou údržbu. Zaujmout by je mohl shih-tzu, velmi přátelský a mazlivý pes, který miluje svou smečku a okouzlí vás také svou oddaností.

     

     

Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy