Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Deodorant má nečekané využití. Zachrání vás nejen před zápachem

/
  • (istock.cz)
    10. srpna 2021 ● 06:00

    Má za úkol provonět pokožku a omezit tělesný zápach, který vzniká při rozkladu potu působením bakterií nacházejících se přirozeně na naší pokožce. Věděli jste ale, že tento kosmetický přípravek nemusíte používat tak, jak jste zvyklí? 

  • 1.

    Skvělý v boji s fixami a zvýrazňovači

    Máte doma popsané krabičky na potraviny nebo omylem počmáraný stůl a chcete se těchto nápisů zbavit? Známe super fígl. Na všechny materiály, jako jsou linolea, keramika, porcelán, plasty, sklo i kov, vám pomůže deodorant ve spreji. Stačí nastříkat ho na skvrnu po fixu či zvýrazňovači a ta se sama po chvíli rozpustí. Potom stačí umýt proudem vody nebo otřít navlhčeným hadříkem do sucha.

  • 2.

    Vyzkoušejte na CD i DVD

    Tento trik skvěle funguje i na vypálená cédéčka nebo dévédéčka, která jste si vypálili a chybně popsali. Jako mávnutím kouzelného proutku opravíte, co potřebujete. A nemusíte se při tom obávat ani toho, že byste médium jakkoliv poškodili.

  • 3.

    Využijte ho na záchodě či v předsíni

    Ještě jeden tip, který se vám bude hodit. Bylo by škoda, aby nevypotřebovaný deodorant, který vám přestal vonět, skončil v koši. Možná vám nesedí na vlastní kůži, ale některá místa může stále provonět. Proč byste měli utrácet za další speciální spreje na toaletu nebo do koupelny? Použijte deodorant místo osvěžovače vzduchu. V případě nouze ho můžete také aplikovat do bot, které zrovna nevoní.

     

  • 4.

    Aby líčení vydrželo

    Pokud chcete vypadat celý den svěže a být bez mastné pleti, naneste trochu deodorantu prsty na bradu, nos a čelo. Obzvlášť v létě vám tento trik přijde vhod.

Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy