Dům v georgiánském koloniálním stylu byl postaven v roce 2009 pro herce Roba Lowea a byl navržen tak, aby připomínal domy v hercově rodišti Charlottesville ve Virginii.

Adam a Behati platí v Hollywoodu za zdatné realitní "žraloky". V roce 2018 prodali své sídlo v Beverly Hills moderátorce Ellen DeGeneres a další rozlehlý areál Pacific Palisades, který koupili od herečky Jennifer Garner a Bena Afflecka, se rozhodli prodat za téměř 58 milionů dolarů. I proto si mohli za podobnou sumu pořídit sídlo v Oakview. To nabízí velkorysý dostatek prostoru i pro jejich děti – dceru Dusty Rose, syna Gia a nedávno narozené miminko.

Oakview se nachází na malebném úpatí hory Santa Ynez a nabízí výhled na jasně modrý Pacifik a Normanské ostrovy. Na pozemku je také penzion se dvěma ložnicemi a dům s bazénem.

Zadní část hlavního domu má verandy s výhledem na Pacifik – zatímco další venkovní prvky zahrnují tenisový kurt, venkovní obývací pokoj s krbem a bazén. Šindelový dům je směsí tradičního stylu východního pobřeží a jižanského šarmu. Exteriér má klasické prvky, jako jsou dórské sloupy a kupole.  

Autor: Profimedia

Obývací pokoj vede do zahrady francouzskými okny. Jasně bílý interiér zachycuje vzdušnou kalifornskou atmosféru a krb v obývacím pokoji je jedním z celkem devíti v domácnosti. Útulné rodinné kuchyni s praktickým ostrůvkem a velkým jídelním stolem se nedá nic vytknout.

Architektonické detaily, jako jsou klenuté stropy, ručně vyráběné korunkové lišty, zakázkové frézování a rozsáhlá okna, lze vidět téměř po celém domě. Herna ve druhém patře plní dvojí funkci i coby příležitostná knihovna. Skleněné dveře na terasu dominují rodinnému pokoji. Zpěvákův pracovní nástroj – klavír – nesmí chybět!

Autor: Profimedia

Hlavní ložnice, která má vlastní terasu s výhledem na zahradu i Pacifik na obzoru, zaručuje to nejkrásnější probuzení!  

Modelky potřebují pro své outfity dostatek místa. Nejinak je tomu i u Behati. Obrovská šatna sousedící s hlavní ložnicí je toho důkazem. Malé okénko  propouští sluneční světlo, skleněné dveře zase chrání oblečení před prachem a nabízejí jasný výhled na to, co je uvnitř.  

Domácí kino je vybaveno nejmodernějším vybavením včetně superširoké obrazovky. Plně vybavený venkovní obývací pokoj s krbem na dřevo je skvělým útočištěm celé rodiny.

Bazén se smaragdově zbarvenou vodou nesmí pro rodinu s dětmi rozhodně chybět. Trávník o velikosti prérie je dostatečně velký pro týmové sporty.

Na další fotografie se můžete podívat ve fotogalerii.