Po více než 30 letech se Jiří Korn pustil do velkolepé sólové show. Nechybí ale ani desítky tanečníků a velkoplošné projekce.

Je to výjimečný zážitek a na konci koncertu nám to diváci dávají najevo. Mám okolo sebe lidi, kteří tu profesi opravdu umí, a tanečníci na jevišti jsou naprosto úchvatní, zázemí je báječné,“ chválí svou show zpěvák, pro kterého je to taky záhul.

Už to nechávám na těch druhých, ale unavený samozřejmě jsem. Je to 28 písní a koncert trvá přes dvě hodiny, podle toho, jak dlouho tleskají. Člověk únavu v tu chvíli necítí. Spíš druhý den, kdy se probere. Nebo spíš když se probere... Ale mám z toho velkou radost,“ svěřil se Blesku Korn.

I když se mu momentálně velmi daří, stejně ho před časem napadlo, že by skončil!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Korn Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Napadlo mě to a možná je to dobrý nápad, že bych na to jeviště už neměl lézt. Teď si to ještě užívám," přiznal se smíchem zpěvák.

„Zpívat zvládám docela solidně, ale až se člověku začnou třást ruce a začne velmi opatrně chodit, což už vlastně dělám. Jakmile je trochu kluzko, tak už člověk musí chodit jako baletka, nebo gejša v těch botách. Ale mojí největší nabíječkou jsou tanečníci, ze kterých srší energie. Je to radost se na ně koukat," řekl Blesku Jiří, kterého na vernisáž kolegy Davida Uličníka doprovodila manželka Renata.

Fotogalerie
34 fotografií