Pokud patříte k těm, kteří rádi zdobí svůj domov a s každou novou sezonou dekorace obměňují, neopomínejte venkovní prostor. Ať už jste majiteli zahrady či terasy nebo jen malého balkonu, případně dvorku, vyhrajte si s možnostmi, které jim tento čas nabízí.

V zimě hraje u venkovních dekorací prim samozřejmě osvětlení. Je jen na vás, zda si vyberete z široké škály možností, které nabízí moderní LED technologie, nebo vsadíte na staré dobré mihotavé světlo svíček. A kombinovat obojí dohromady je samozřejmě také dovoleno.

Fotogalerie
25 fotografií

Vedle rozhodně nešlápnete s přírodními náměty všeho druhu. Použijte květináče s jehličnany, zimostrázy nebo třeba čemeřicí. Vykouzlete věnce z mechu, šišek, lišejníku, břečťanu nebo chvojí. Případně to vše jen tak naaranžujte do mísy či košíku a nezapomeňte přidat svícen z čirého skla.

Hrajte si s materiály, tvary, strukturami... Zavítejte do bazaru! Ze starých, zdánlivě nepotřebných věcí vznikají ty nejkrásnější dekorace. Letité sáně, prkénka, která pamatují začátky lyžování, bedýnky, otlučené krajáče... Tomu všemu můžete vdechnout nový život, a uděláte si tak radost. 

Velký výběr vánočních dekorací za skvělé ceny najdete na našem Bazaru Blesk.