Proslulá realitní magnátka se nenechala obratem v kariéře zaskočit a i nadále se věnuje tomu, co jí jde nejvíc. Koncem loňského roku koupila stavební pozemek od Julia Iglesiase a nejnovější přírůstek v její sbírce je okázalá dvoupodlažní vila obklopená vodou a zelení.

Fotogalerie
9 fotografií

Ivanka Trump i její manžel Jared Kushner se pohybují na trhu s nemovitostmi jako ryby ve vodě. Ivanka, dcera české lyžařky a modelky Ivany Trump a podnikatele a bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa, je však žena mnoha talentů a zkušenosti má i s modelingem, účinkováním v reality shows, navrhováním vlastní řady šperků a šušká se, že během svého působení v Bílém domě získala navíc prezidentské ambice.

Rozhodně nemá nouzi o peníze a za své nové sídlo dala 24 milionů dolarů. Velkolepá vila zdobená sloupy se nachází na střeženém milionářském ostrově poblíž Miami, kde bydlí třeba i modelka Gisele Bundchen s manželem Tomem Bradym a další celebrity. Obklopuje ji pečlivě udržovaná zahrada ve francouzském stylu, fontány a bazény inspirované římskými lázněmi. Uvnitř vily zase zaujme elegantní dvoustranné schodiště, nad kterým je kupole s moderním křišťálovým lustrem.      

Kolik je ve vile ložnic a koupelen a jak vypadá kuchyně, ve které Ivanka vaří pro svou pětičlennou rodinu? To vše a ještě mnohem víc se dozvíte v novém říjnovém čísle časopisu Blesk Bydlení, které je od 15. 9. 2021 k dostání na novinových stáncích. Nebo si ho můžete pohodlně objednat z domova v tištěné či elektronické verzi v našem iKiosku.

Video
Video se připravuje ...

Na co se můžete těšit v nové vydání časopisu Blesk Bydlení? Czech News Center