Zpěvačka, tanečnice, herečka i módní návrhářka, prostě žena mnoha talentů Jennifer Lopez (52) vyrazila v dubnu svým fanouškům dech, když se po rozchodu se svým snoubencem basketbalistou Alexem Rodriguezem vrátila ke své dávné lásce herci Benu Affleckovi (48). Pár byl zasnoubený už před 17 lety a nyní se zpěvačka, která má za sebou patery zásnuby a tři sňatky, svěřila médiím, že prožívá nejkrásnější období ve svém životě. Že by za to trošku mohla i luxusní rezidence, kterou si se svou staronovou láskou užívá?

Fotogalerie
8 fotografií

Vzhledem k tomu, že se partneři chtějí výhledově stěhovat do LA, své momentální útočiště v Miami si jenom pronajali od světoznámého návrháře šperků Paula Morelliho. Za bydlení platí měsíčně neuvěřitelných 130 000 dolarů! Mají tu ale vše, nač by si mohli vzpomenout. Velkorysou nemovitost tvoří hlavní dům o rozloze téměř 1000 m2 s přístavbou pro hosty a garáží. Nechybí terasa se sezením a venkovní kuchyní a bazén obklopený palmami. K nemovitosti patří i vlastní loděnice s molem a výtahem na lodě. Pár zde kotví zatím jen malý motorový člun, ale prý zvažuje pronájem jachty. Dům byl postaven v roce 1925, prošel však kompletní rekonstrukcí. V hlavním obytném prostoru zaujme abstraktní umění i designový nábytek. Na první pohled je vidět, že interiér byl zařízený věhlasným umělcem.

Zajímá vás, kolik je v takovém luxusním domě kuchyní a jak tady může čerstvě zamilovaný pár nejlépe trávit volný čas? To a mnohem víc se dozvíte v srpnovém čísle časopisu Blesk Bydlení, které je od 21. 7. 2021 k dostání na novinových stáncích. Nebo si ho můžete pohodlně objednat z domova v tištěné či elektronické verzi v našem iKiosku ZDE.