Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

To musíte mít! Vodní mlha je dokonalé letní osvěžení

/
  • Vodní mlha zajistí osvěžení v parných letních dnech.
    Vodní mlha zajistí osvěžení v parných letních dnech. (iStock)
    24. června 2022 ● 06:00

    Je vám na zahradě horko, větrák nepomáhá a myslíte na kropicí vůz, za kterým jste jako děti běhali, abyste se osvěžili? Teď už běhat nemusíte, vodní mlhu si můžete užívat v pohodlí domova!

    Vodní mlha je soustava hadic a trysek, které vodu stříkají v jemných, téměř mikroskopických kapkách. Nemusíte se tak bát o účes ani o make-up. Mlha je osvěžující, ale rozhodně nebudete promočení.

  • 1.

    Přínosy

    Autor: brufus.cz

    Vodní mlha dokáže snížit pocitovou teplotu až o 10 °C, takže je ideálním společníkem při tropických dnech. Zvlhčuje vzduch, a tak pomáhá s dýcháním. Alergici ocení i snížení prašnosti. Navíc osvěží a ochladí pokožku.

  • 2.

    Použití

    Autor: mall.cz

    Vodní mlhu můžete zavěsit na slunečník, pergolu nebo ji lze používat i jako zavlažovač trávníku. Hodí se do tropických skleníků nebo stájí. Využití je opravdu široké.

  • 3.

    Montáž

    Autor: hobynaradi.cz

    Montáž je velmi snadná. Sety na vodní mlhu umožňují připojení na vodovodní řad, čerpadlo i na ruční postřikovač. Vybrat si můžete i z profesionálních setů, které dokážou mlhu tvořit několik dní v kuse a jsou vyrobeny z nerezu.

  • 4.

    Spotřeba vody

    Nemusíte se bát vysokého účtu za vodu! Domácí sety na vodní mlhu mají spotřebu osm až deset litrů za jednu hodinu provozu.

  • 5.

    Na co dávat pozor?

    Pozor dávejte na kluzkou podlahu. Při delším používání také odstraňte věci, které nemají v lásce vlhkost. Z dosahu dejte také elektroniku, abyste předešli úrazu.

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy