I na mateřské dovolené s pětiletým rošťákem a rok a půl starou princeznou se Zuzana zvládá věnovat své vášni – interiérovému designu. Její vkus a styl se v průběhu let měnily a nyní s úsměvem vzpomíná na svou první kuchyň se zelenými doplňky a ložnici v barvě lila. Současné bydlení, které je pro ni splněným snem, už ale vypadá úplně jinak.

Fotogalerie
16 fotografií

„Posledních pár let mám ráda zemité barvy a dřevo. Nejvíc se mi líbí skandinávský styl a takové to útulno, které by mělo z domova vyzařovat,“ říká a dodává, že svou domácnost neustále proměňuje.

Důležitý je pro ni soulad stylů a barev, aby dům tvořil jeden celek. V jednotlivých místnostech se některé prvky opakují, třeba vzory textilií či odkládací stolky z borovicového pařezu. Stylovou čistotu dodržela i v pokojích pro děti, aniž by jim ubrala na hravosti. Ať už se jen chcete pokochat krásným bydlením nebo hledáte inspiraci, Zuzanin Instagram musíte sledovat.

Článek připravil časopis Blesk Bydlení. Aktuální číslo koupíte v novinových stáncích nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Bydlení 07/2021 Czech News Center