Paní Lucie poslala do redakce časopisu Blesk Bydlení fotografie čtyřicet let staré panelákové kuchyňky z umakartu, která už neodpovídala požadavkům moderní rodiny. Svou novou kuchyň si představovala ve francouzském stylu, a aby měla možnost svůj kuchařský um dovést k dokonalosti, přála si i spolehlivé spotřebiče.

My jsme se jí rozhodli tento sen splnit společně s ASKO – NÁBYTKEM a designérkou Gabrielou Hámovou ze studia Design Friendly. Součástí výhry byly také moderní spotřebiče, které dodala společnost TEKA. Jako dárek získali výherci roční předplatné časopisu Blesk Bydlení.

I v paneláku se dá vykouzlit pohádková kuchyň

Nešikovně navržený úzký prostor designérka rozšířila zazděním dveří. Díky tomu se celá místnost opticky zvětšila a vzniklo místo pro úložné prostory. Lucie hned od začátku toužila po koutku, ve kterém si bude moci odpočinout, zatímco se její výrobky pečou v troubě. Společně s kuchyní na míru byla proto vyrobena sedací skříňka, kde může během vaření odpočívat.

Originální doplňky dodaly celé kuchyni punc dokonalosti, harmonie a tepla rodinného krbu. Nová kuchyně dokonce inspirovala manžele ke kompletní rekonstrukci bytu!

Kuchyň dle vašich představ

S ASKO - NÁBYTKEM můžete mít svou vysněnou kuchyň rychle a bez starostí. Odborníci vám pomohou hladce projít procesem od 3D plánu po profesionální montáž jak v kuchyňských studiích, tak online z pohodlí vašeho domova.

Další proměna s ASKO - NÁBYTKEM vyjde v listopadovém čísle časopisu Blesk Bydlení. Tentokrát splníme sen manželům Horákovým, kterým proměníme obývací pokoj k nepoznání. Časopis si můžete objednat i z pohodlí vašeho domova v tištěné či elektronické verzi v našem iKiosku.