Design farmy tvoří dvě lineární budovy, které spojují dva chodníky obklopující vnitřní nádvoří. Jedna z budov slouží jako soukromé prostory pro rodinu. Kromě ložnic majitelů a jejich dětí jsou zde také šatny a koupelny. 

Veřejné prostory s obývacím pokojem, kuchyní a jídelnou a technickým zázemím našly své místo ve druhé budově. Pro každodenní provoz farmy je vyčleněna samostatná kancelář.

Během výstavby byly použity moderní materiály a udržitelná opatření. Například dynamické tepelné modelování ukázalo, jak bude dům v průběhu času fungovat, a pomohlo najít nejefektivnější řešení. Díky tomu byly doplněny přesahy střech, zlepšily se orientace prosklených ploch i konstrukce podlahy. Energii potřebnou na provoz dům z části čerpá ze slunečního záření. 

Hezkým detailem je věž, která majitelům umožňuje panoramatický výhled na zemědělskou půdu obklopující rezidenci. Interiéry domu jsou vesměs bílé v kombinaci s rustikálními dřevěnými prvky a kovovými detaily tažných tyčí. Přestože tam jsou z konstrukčních důvodů, přidávají také průmyslový prvek k jinak rustikálně modernímu designu.

Fotogalerie
17 fotografií