V centru PRE nabízí svítidla venkovní, interiérová, nebo i luxusní lustry v moderním designu. Tato svítidla navíc obsahují technologie umožňující ovládat světla prostřednictvím příslušných aplikací. Ty je možné si stáhnout do svého mobilního telefonu nebo tabletu. Nové technologie jsou ekologičtější a díky své nízké spotřebě reálně sníží náklady na prosvícenou elektřinu až o 60 %.

LED SVÍTIDLA

V této kategorii může PRE nově nabídnout stropní svítidla do domácnosti k osvětlení jednotlivých pokojů, chodeb, koupelny či kuchyně. Jedná se o svítidla, která využívají jako zdroje světla stále více oblíbenou LED technologii, která nabízí vysoký výkon za velmi nízké provozní náklady. Uvedené přednosti dovedly tuto technologii na vrchol zájmu a tímto zdrojem světla dnes můžete osvětlit prakticky celý dům. Navíc LED technologie nepřináší pouze úsporu energie, ale mezi její další výhody patří zejména dlouhá životnost, vysoký počet spínacích cyklů, nenáročnost na údržbu, nízká poruchovost a možnosti regulace.

DESIGNOVÁ NOVINKA

V prodejně PRE dále najdete a osobně si můžete vyzkoušet závěsný lustr, který nabízí větší variabilitu při osvícení vnitřního prostoru. Svítidlo umožňuje nastavení optimální intenzity světla dle vašich potřeb. Aplikace, která je určena k ovládání, však nabízí mnohem více. Umožní vám měnit barvu světla nebo nastavení jednotlivých scén, které se prostřednictvím časovače mění v návaznosti na denní hodinu.

NÁHRADY KONVENČNÍCH SVĚTELNÝCH ZDROJŮ

Novinky zaznamenáte i v oblasti nabídky jednotlivých světelných LED zdrojů, které aktualizujeme a rozšiřujeme, abychom pokryli všechny běžné alternativy stávajících světelných zdrojů v domácnosti. To znamená, že nabízíme profesionální LED zdroje s klasickými baňkami, zdroje s LED na vlákně, reflektorové světelné zdroje a zdroje s přídavnými funkcemi, jako je například funkce změny extra teplé barvy světla při stmívání, automatické vypínání při dostatečném denním světle nebo spínání na základě pohybu.

Jedná se o ekvivalentní náhrady stávajících žárovek se shodným světelným výkonem, s až 80% úsporou, díky které zaznamenáte mnohem nižší měsíční náklady.

Ilustrativní příklad úspory:

cena energie = 4 Kč / kWh

doba svícení = 3 h denně (tj. cca 1 100 h/rok)

Při náhradě jedné 60W žárovky za LED žárovku s příkonem 7 W ušetříte 53 W za 1 h svícení. V ročních nákladech se tato náhrada projeví úsporou cca 232 Kč.

Při ceně LED žárovky 100 Kč se vám investice vrátí do půl roku a při životnosti LED světelného zdroje okolo 15 000 hodin navíc ušetříte zhruba 3 000 Kč za dobu její životnosti.

Všechny výše uvedené příklady tohoto sortimentu nabízí PRE v nejvyšší kvalitě a provedení. Jedná se o svítidla od renomovaných výrobců Osram, Ledvance, nebo českého výrobce, společnosti Halla. Všechna svítidla jsou s nadstandardní 5letou zárukou. U světelných zdrojů se pohybuje záruční doba v návaznosti na vybrané technologie od 2 do 3 let.

V případě zájmu neváhejte kontaktovat Centrum energetických služeb PRE v Jungmannově ulici, kteří se vám budou ochotně věnovat a poskytnou vám podrobnější informace o jednotlivých technologiích.