Na stěně neviditelná, po zapnutí uhrančivá

Letos se řady televizorů Samsung s technologií QLED rozrostly o několik nových modelů o různých velikostech úhlopříčky od 49 až po 85. Své nové majitele potěší řadou velmi zajímavých a praktických funkcí, které si bude užívat každý filmový fanoušek.

Ve výbavě všech letošních QLED TV je například režim Ambient, díky kterému se obrazovka vašeho televizoru barevně přizpůsobí svému okolí jako chameleon nebo přehrává slideshow s oblíbenými fotkami. Dokonale čistého designu QLED televizorů je dosaženo i použitím jednoho jediného kabelu One Invisible Connection. Ten do televizoru dodává obraz, zvuk, internet i napájení.

Prémiové parametry, dlouhá živostnost

Řada QLED TV navíc využívá technologii Quantum Dot, která má v porovnání s OLED panely stabilnější, a především trvalejší obraz. Samosvítící body používané v OLED panelech se skládají z organických sloučenin, které jsou při zobrazování statického obrazu (např. loga televizní stanice) extrémně přetěžovány, rychle ztrácejí své fyzikální vlastnosti, a jednotlivé body se tak snadno vypálí. U QLED panelů vyrobených z anorganických materiálů, jež jsou zárukou dlouhodobě stabilní a vysoké kvality obrazu, toto riziko nehrozí.

4K
Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak

Revoluce jménem 8K

Největší novinku tohoto roku představuje první 8K televizor na světě. Obraz, který modely série QLED Q900R ve velikostech 65″, 75″ a 85″ nabízejí, je až 16x jemnější než dosavadní standard Full HD a má nejvyšší svítivost na trhu: 4000 Nit, takže obraz uvidíte i za prudkého sluníčka. A že ještě nebylo natočeno tolik filmů v 8K kvalitě? Nevadí, umělá inteligence 8K AI Upscaling zvýrazní detaily přehrávaného obsahu, sníží šum a zvýší ostrost na úroveň kvality 8K. Sváteční relaxace u dobrého filmu tak bude s televizorem QLED 8K více než příjemná.

8K
Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak

K dokonalému obrazu dokonalý zvuk

Správné domácí kino potřebuje také pořádný zvuk. Ve spolupráci s firmou Harman Kardon proto společnost Samsung vyvinula bezdrátový Cinematic soundbar s podporou Dolby Atmos. Ve dvou konfiguracích HW-N850 a HW-N950 tak dostanete 5.1.2- nebo 7.1.4kanálový a neskutečně podmanivý trojrozměrný zvuk, který vás naprosto pohltí do děje.

Soundbar
Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak

Cena Cinematic soundbaru HW-N850 je 25 990 Kč a cena HW-N950 je 39 990 Kč. Více informací o něm a o dalších produktech značky Samsung najdete na www.samsung.cz