Top dveře pro Váš byt – NEXT SD 101

Nejprodávanějšími dveřmi z naší nabídky vhodné především do bytů jsou bezpečnostní dveře NEXT SD 101. Je možné je montovat i do původní kovové zárubně. Vyrábí se na míru, v 3. bezpečnostní třídě, mají bezpečnostní i protipožární certifikace a vynikající izolační vlastnosti. Vyrábí se v nepřeberném množství designů.  

Nejbezpečnější vchodové dveře do domu – NEXT SD 102

Nejmasivnější bezpečnostní dveře na trhu v této kategorii jsou ideální ochranou vašeho domu. Instalují se do speciální bezpečnostní zárubně NEXT SF 2A. Nabízíme je také ve dvoukřídlé variantě. Můžete je mít prosklené nebo se světlíky. Jejich konstrukce umožňuje také výrobu repliky historických dveří, instalace je tedy možná jak do novostaveb, tak do budov ve starších zástavbách nebo v historických centrech.

Ochranné fólie na okna

Okna pomohou ochránit buď klasické mříže nebo v poslední době čím dál oblíbenější bezpečnostní fólie na sklo. Chrání vaše prosklené plochy před rozbitím či před zloději, zabraňují přehřívání domu v létě, nebo naopak úniku tepla v zimních měsících, dokáží zadržet až 98% škodlivého UV záření.

Otvírání dveří pomocí čtečky otisků prstů

Čtečka otisků prstů patří mezi nejoblíbenější hi-tech doplňky k bezpečnostním dveřím. Pomocí tohoto systému si odemknete dveře bez použití klíče, stačí pouze přiložit prst. Systém má paměť až na 99 otisků prstů. Práva jednotlivých osob ke vstupu do obydlí lze libovolně přidávat, měnit nebo mazat dle potřeby.

Digitální kukátko

Další technologickou vychytávkou je digitální kukátko s Wi-Fi videotelefonem, které automaticky zachytí snímek nebo videozáznam každého, kdo se mihne za vašimi dveřmi a odešle upozornění na váš mobilní telefon. Díky mobilní aplikaci můžete oboustranně a v přímém přenosu komunikovat s návštěvou, bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte. Kukátko má široký záběr v úhlu 180°, detekci pohybu, senzor nočního vidění, pohodlný a snadno ovladatelný dotykový displej, jehož obsluhu zvládnou i senioři či malé děti.

Fotogalerie
5 fotografií