Jedním z důležitých bodů ze seznamu, co udělat, než se odstěhujete, je přepis energií. Aby vše proběhlo hladce, přinášíme vám tři povznášející tipy, které vám při stěhování do nového dodají tu správnou energii.

Tip č. 1: Zajistit si výhodné energie

Stěhování se rovná začátku nové kapitoly. A to je dobře, protože si s sebou můžete přestěhovat i nového dodavatele energií. innogy vám například nabízí jistotu každoročního poklesu cen elektřiny a plynu a k tomu navíc i pojištění domácnosti na rok zdarma.

Tip č. 2: Přestěhovat se za pár minut

Přestěhovat energie je nyní možné z pohodlí domova, a to díky webu innogy prepisenergii.cz. Zvládnete to během několika minut bez zbytečného tisknutí dokumentů, smlouvy lze totiž bez problémů podepsat online. Pokud ale preferujete osobní kontakt, více než 40 poboček innogy nebo bezplatná zákaznická linka 800 11 33 55 jsou vám kdykoliv k dispozici.

Tip č. 3: Užívat si další benefity

Lidé při stěhování většinou využijí služby stěhováků. Proto vás jistě potěší, že při přepisu energií k innogy získáte navíc i 15% slevu na stěhovací služby. A v neposlední řadě máte také skvělou šanci vyhrát 20 000 Kč na nábytek z IKEA. Veškeré informace najdete na prepisenergii.cz.

Advertisement