Dokonalá replika historických dveří či nápadité řešení dveří novostavby?

K zajímavým zakázkám patří bezesporu repliky historických dveří či neotřelé vstupní prostory novostaveb. „Individuálně řešené zakázky jsou pro nás vždy výzvou, do které se vrháme s nadšením“, podotýká Jaroslav Pecka z firmy NEXT. Ať již vaše dveře budou na povrchu vypadat jakkoliv, budou vyrobeny na míru vašim přáním a potřebám při zachování nezbytných vlastností bezpečnostních dveří – minimálně třetí bezpečnostní třída, bezpečnostní a protipožární certifikace, vynikající izolační i protihlukové vlastnosti. Profesionální montáž i následný servis bereme jako nedílnou součást dodávky našich výrobků.

Elegantní šedá přírodnímu dřevu sluší

Představujeme vám nízkoenergetickou stavbu rodinného domu, kde vchodové dveře vhodně zvoleným materiálem nechávají vyniknout dřevěnému charakteru stavby. V tomto případě si majitelé vybrali bezpečnostní dveře NEXT SD 102 s praktickým prosklením, dřevěným obložením zárubní a nerezovým prahem.

Nostalgie v novém kabátě

Vila na Petřinách si naopak žádala zachování původního charakteru, majitelé si přáli ponechat styl původních skleněných výplní. NEXT zabezpečil přední i zadní vchod vily. Dveře zadního vchodu byly nahrazeny dveřmi s bezpečnostním sklem. Řešení hlavního vchodu respektuje dobu vzniku budovy, zvolené dveře jsou replikou původních dveří s mírnou úpravou na přání architekta a přitom nabízejí vysoký bezpečnostní standard. Díky povrchové úpravě dveří se povedlo zachovat původní design.

Více inspirace naleznete na www.next.cz

Fotogalerie
5 fotografií