Když Cruise natáčel svůj první díl mise v roce 1995, přijela ho do Prahy podpořit i jeho bývalá manželka Nicole Kidman. Nyní za ním přijela jeho současná žena Katie Holmes s dcerou Suri. V pondělí byl Cruise s celou rodinou na vycházce po Praze. Navštívili Karlův most a povečeřeli v restauraci v Kaprově ulici.

Herec je s rodinou ubytován v luxusním hotelu Four Seassons a v Praze pobyl už čtyři dny. Jeho příjezd byl velmi utajovanou záležitostí, ani když byl první den v Praze, nikdo nechtěl s jistotou potvrdit jeho přítomnost.

Byl na Hradě, na nádraží i v čistírně

Naši reportéři slavného herce zastihli, když si prohlížel místa, kde bude v říjnu natáčet akční scény do připravovaného snímku Mission Impossible 4. Namátkou zmíníme Haštalskou ulici, Hlavní nádraží nebo městskou část Karlín. Nejvíce času ovšem strávil v barrandovských ateliérech.

Zatímco na Hlavním nádraží se hollywoodská hvězda zastavila ve Fantově kavárně, v prostoru vršovického nádraží chodil herec přímo po kolejích mezi starými vagony. V bubenečské čistírně se vydal do podzemních prostor. V pondělí si prohlédl zejména Pražský hrad.

Vyfoťte slavného herce Toma Cruise s rodinou a zašlete nám snímky na tip@blesk.cz, nejlepší snímky finančně odměníme!

Fotogalerie
16 fotografií