Ve středu večer proběhl v Los Angeles slavnostní večer předávání prestižních cen People's Choice Awards. To je divácká anketa, kde se hlasuje ve spoustě kategoriích.

Johny Depp je zase první

Letos se na předních příčkách objevili známé tváře. Nejlepším filmovým dramatem je podle amerických diváků třetí díl ságy o upírech Stmívání s Kristen Stewart a Robertem Pattinsonem v hlavních rolích. Stewart se zároveň stala nejlepší herečkou.


Johnyho Deppa si lidé zvolili za nejlepšího herce. V oblasti komediálních snímků ale na celé čáře zvítězil Adam Sandler. Naopak jako akční hrdina se lidem nejvíce líbí Jackei Chan. A Neil Patrick Harris, který září jako sukničkář v seriálu Jak jsem potkal vaši matku, je nejoblíbenějším seriálovým hercem. Toy Story 3 bylo zvoleno jako nejlepší rodinný film a seriál Dr. House s Hughem Lauriem v hlavní roli nevrlého doktora zvítězil jako nejoblíbenější seriálové drama.

V hudbě vyhrál na poli hip hopu Eminem, popu Rihanna, R&B Usher a za country si cenu vyzvedla Taylor Swift, se kterou se nedávno rozešel herec Jake Gyllenhaal.