10. Jessica Alba - The Killer Inside Me (Vrah ve mně)

Nahá herečka Jessica Alba ukáže ve filmu sexuální scénu s hereckým kolegou Caseym Affleckem. Během ní vystřídají několik poloh, Jessica na nás vyšpulí sexy zadeček a sem tam vykoukne i bradavka.

Video
Video se připravuje ...

The Killer Inside Me /Youtube/

9. Violante Placido - The American (Američan)

Matka italské herečky Violante, Simonetta Stefanelli, se svlékla ve filmu Kmotr. Její dcera ji teď následuje v hereckých a svlékacích šlépějích. Herci Georgi Clooneymu se ukáže v rouše Evině a jiskry mezi nimi na plátně jen létají.

Video
Video se připravuje ...

Violante Placido a George Clooney /Youtube/

8. Kirsten Dunst - All Good Things

Herečka se objeví nahá ve sprše, kde obšťastní kolegu Ryana Goslinga. Ve filmu se původně měl objevit i orální sex, scéna byla ale nakonec vystřižena.

Video
Video se připravuje ...

Nahá Kirsten Dunts /Youtube/

7. Natalia Portman - Black Swan (Černá labuť)

Doteď herečka známá spíše rolemi cudných a plachých dívek se v novém filmu z prostředí primabalerín pěkně odvázala. V jedné postelové scéně předvede lesbický sex s hereckou kolegyni Milou Kunis. Věřte, je na co se dívat!

Video
Video se připravuje ...

Natalie Portman a Mila Kunis předvádí lesbický sex /Youtube/


6. Amanda Seyfried and Julianne Moore - Chloe

Mladá blondýnka Amanda svádí o mnoho starší a zkušenější zrzku Julianne. Zajiskří to mezi nimi tak, že nakonec skončí v posteli, kde má ale navrch mladší Amanda a "ručně" uspokojuje Julianne Moore.

Video
Video se připravuje ...

Amanda Seyfried a Julianne Moore - Chloe /Youtube/

5. Rebecca Creskoff - Hung

Herečka v dlouhé erotické scéně předvedvede opravdu vše. Diváci ji tak budou mít šanci prozkoumat hodně dopodrobna. Rebecca se za scénu nestydí a už o ní i otevřeně mluvila v médiích.

Video
Video se připravuje ...

Rebecca Creskoff - Hung abl

4. Robert Pattison - Remember me (Nezapomeň na mě)

Chcete vidět upíra Edwarda z filmu Stmívání v akci? Máte jedinečnou možnost v romantickém filmu Nezapomeň na mě, kde si jeho partnerku v posteli zahrála australská herečka Emilie de Ravin. Ta je známá ze seriálu Ztraceni, kde hrála těhotnou Claire.

Video
Video se připravuje ...

Robert Pattison - Remember me (Nezapomeň na mě) /Youtube/

3. Mary-Louise Parker - Weeds (Tráva)

Herečka si nestydatě užívá drsný sex s kolegou Mark-Paulem Gosselaarem. Kolegové se toho opravdu nebáli a předvedli vášnivé milování. Scéna je opravdu žhavá a stojí za zhlédnutí!

Video
Video se připravuje ...

Mary-Louise Parker v seriálu Weeds abl


2. Penélope Cruz - Nine

Žhavý španělský temperament ukázala herečka Penélope Cruz, která si v muzikálu Nine od režiséra Roba Marshalla zahrála jednu z kabaretních tanečnic. Svým erotickým tancem by svedla nejednoho muže!

Video
Video se připravuje ...

Peneloe Cruz Nine /Youtube/

1. Kelly Brook a Riley Steele - Piranha 3D

Kelly si s Riley užívá podvodních hrátek. Lechtivou lesbickou scénu mezi dvěma krásnými herečkami jste si mohli vychutnat i ve 3D.

Video
Video se připravuje ...

Kelly Brooks, Pirana 3D /Youtube/