„Stále nechápu, proč se to stalo. Skončila spousta věcí,“ řekla se slzami v očích Michelle, která s Ledgerem randila od roku 2003 a byla jeho poslední partnerkou.

Třeba se ještě vrátí, doufá vdova

Pár spolu má dceru Matildu (5). V září roku 2008 se rozešli a jen pár měsíců nato byl herec, který se proslavil zejména rolí ve snímku Zkrocená hora, kde si zahrál po boku Jakea Gyllenhaala (30), nalezen mrtvý v hotelovém pokoji.

Pitva později ukázala, že se předávkoval léky, ale sebevražda to podle doktorů nebyla. Herec údajně zkombinoval moc druhů léků na spaní, antidepresiva a podobně. Dostal infarkt. Podle odborníků i kvůli celkovému vyčerpání. Jen půl roku před tragickou smrtí Ledger dotočil film Temný rytíř, kde si zahrál zápornou postavu Jokera, za který posmrtně dostal Oscara.

„Pro mě stále není nemožné, že by najednou vešel dveřmi nebo se vynořil zpoza keře,“ nedokáže se stále se smrtí Heatha srovnat Michelle. O ní se teď ale spekulovalo, zda randí nebo ne se stejně starým hereckým kolegou Ryanem Gosslingem. Oba takové domněnky ale zatvrzele popírají. Prý jsou jen přátelé.