Kirsten za měsíčního světla leží na skále nahá. Do tmy září její bílá pokožka a krásně tvarované poprsí. Zkušený pozorovatel však hned zbystří. Jsou její ňadra skutečně darem přírody?

Když se porovná fotka Kirsten Dunst z filmu s jinou, která byla pořízena dříve, každý vidí obrovský rozdíl. Počítačoví mágové se nejspíš zase jednou vyřádili. Její prsa jsou ve filmu Melancholie plnější a výrazně vytvarované. Porovnejte sami.

Kirsten si ve filmu dánského režiséra Larse von Triera Melancholia zahrála jednu ze sester, z nichž ta mladší, kterou představuje Kirsten, se zrovna vdává a stává čerstvou matkou. Svatební veselí se odehrává na starobylém venkovském sídle a všeobecnou sváteční náladu zakalí náhlá hrozba v podobě rudé planety, která vystoupila zpoza slunce a s níž hrozí Zemi bezprostřední srážka.

Fotogalerie
6 fotografií

Dánský režisér Lars von Trier na sebe naposledy pořádně upozornil na filmovém festivalu v Cannes, když prohlásil, že sympatizuje s Hitlerem. Účastníci tiskové konference byli šokováni. Nejvíce pak vedle sedící herečka Kirsten Dunst, která nahlas vyjádřila svůj nesouhlas. V jednu chvíli se dokonce začala smát, nemohla totiž uvěřit režisérovým slovům. Později se von Trier omluvil. Řekl, že se nechal unést k provokaci a že není ani antisemita, ani rasista či nacista.

Herečka Kirsten Dunst se proslavila především rolí Mary Jane Watson ve třech filmech o Spider-Manovi, v minulosti však dokázala vybojovat nominaci na Zlatý glóbus v kategorii herečky ve vedlejší roli. Bylo to za ztvárnění Claudie ve snímku Interview s upírem z roku 1994. Zazářila rovněž v titulní roli snímku Marie Antoinetta z roku 2006.