Kočičí ženu si zahraje ve snímku Batman The Dark Knight. Aby splnila režisérovo očekávání a vypadala co nejvíce sexy, musela Anne tvrdě makat. Každý den dřela v posilovně a chodila na lekce bikram jógy, aby zpevnila postavu a pár kil zhubla.

Anne sama při nedávném rozhovoru připustila, že kočičí kombinéza vám nic neodpustí. Aby získala stejnou figuru, jakou měla herečka Michelle Pfeiffer, která si kočičí ženu zahrála před dvaceti lety, musela na sobě tvrdě zapracovat a omezit jídelníček. „Právě teď jsem vegetarián a žiji o kedlubně a kapustě. Ta kombinéza vám kila navíc neodpustí,“ přiznala herečka, která chodila na lekce tvrdého tréninku.

"Ten trénink byl tak náročný, že jsem pak cítila všechny svaly na těle. Bylo to tak bolestivé. Musela jsem přede všema vypadat jako idiot,“ dodala Hathaway.

Herečka Pfeiffer oblékla slavný kožený kostým Catwoman v roce 1992 ve filmu Batman se vrací, kde si halvní roli zahrál Michael Keaton. V novém snímku se jako Batman po boku Anne Hathaway ukáže Christiane Bale.

Fotogalerie
9 fotografií