Režisérem snímku, který se natáčel v Benátkách a Paříži a na který si ještě budeme muset v České republice pár měsíců počkat, je německý držitel Oscara Florian Henckel von Donnersmarck. Ve filmu se mimo jiné objeví i herci Paul Bettany (39) a Timothy Dalton (64).

Angelina Jolie je v novém filmu velmi sexy.
Autor: profimedia.cz

Původně ve filmu měla hrát Jodie Foster

Snímek je natočen podle knižní předlohy Patricie Cornwell. Hlavní hrdinka ze stránek díla je menší postavy a blonďatá. Tedy úplně jiný typ, než je Angelina. Proč tedy partnerka Brada Pitta (46) roli dostala? Autorka předlohy nejprve uvažovala, že do role agentky Interpolu nechá obsadit Jodie Foster (48).Po rozhovoru s Jolie na premiéře filmu Salt ale změnila názor a roli jí nabídla.

Frank Taylor (Depp) odjel z Ameriky do Itálie, aby se tam pokusil zapomenout na svou bývalou přítelkyni. A tam mu do cesty vstoupí krásná agentka Interpolu Elise (Jolie). Ta ho přesvědčí, aby společně s ní pátral po zločinci, který byl v minulosti jejím milencem. A mezi hlavními postavami snímku přeskakují žhavé jiskry, které nenechají diváka v klidu. Dámy se mohou kochat pohledem na šarmantního Johnyho s uhrančivým pohledem, pánové jistě ocení vysoce přitažlivé křivky Angeliny.

Video
Video se připravuje ...

 Youtube.com

Koupila si dům v Itálii, kde natáčela

Jolie byla tak nadšená Itálií, že tam s Pittem koupili dům. Stavení stojící v kopcích italského severního města Valpolicello, které zahrnuje patnáct pokojů, sedm koupelen, dva bazény, kina, konírny a vinice na pozemku o rozloze osmnáct hektarů, je stálo třicet devět milionů dolarů (téměř tři čtvrtě miliardy korun).