Loni ve Varech Mašínův snímek krátce prezentoval, prý jen na otočku. Ale jeho tvář už ve Varech byla - na plakátech. To když byl před deseti lety v soutěži Svěrákův Tmavomodrý svět, on tehdy přijet nemohl. Jeho vzpomínky na Karlovy Vary jsou spojené se studentským festivalem Fresh Film Fest, který se letos přestěhoval do Prahy. Zažil na něm i bary v Thermalu a koupání v nedalekém kaolinovém lomu.

Zato filmová partnerka Kryštofa Hádka Polka Karolina Gruszka byla na MFF v Karlových Varech poprvé. Atmosférou ale byla hrozně nadšená a těšila se na slavnostní projekci filmu 3 sezóny v pekle, kde si zahrála jednu z hlavnních rolí.

3 sezóny v pekle zatím viděla prý jen jednou a to na pražské premiéře. O filmovém debutu režiséra Tomáše Mašína, který vybojoval tři České lvy mluvila jen v samých superlativech. Polská herečka si také díky 3 sezónám v pekle, romanci z přelomu 40. a 50. let, opět uvědomila, jaké mají poláci a Češi podobné osudy z totalitních let. I díky natáčení se seznámila s charizmatickým hercem Kryštofem Hádkem, které pojí přátelské pouto.