Nejenže na ni doléhala zrádnost češtiny, se kterou se s roztomilostí pere občas dodnes, jistých rozdílů oproti zažité praxi si všimla také u českých žen.

„Byly tu krásné ženy, neměly dokonalé oblečení, ale měly šarm,“ rozpovídala se v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Nejvíce ji ale vyvedly z míry tehdejší trendy. „Šokovalo mě, že se tady ženy nedepilovaly,“ prozradila bývalá manželka Bolka Polívky (74).

Nejtrefněji však rozdíly mezi Češkami a Francouzkami popsal jejich syn Vladimír (34). „Říká, že české ženské jsou dokonalé od pasu nahoru, Francouzky od pasu dolů,“ dodala Chantal Poullain se smíchem. 

Humorných příhod má jako rodilá Francouzka žijící v Čechách víc, často vznikají v důsledku jazykové bariéry. Nedávno například zavzpomínala na jeden z trapasů, který se jí podařil tak trochu mimo scénář přímo při divadelním představení. 

„Měla říct Romeovi: 'Věř, mezi družkami ta dívka něžná.' A místo toho jsem řekla: 'Věř, mezi družkami ta děvka něžná.' To byl konec,“ podělila se v rozhovoru pro magazín Sedmička. 

Video
Video se připravuje ...

Chantal Poulain dvakrát porazila rakovinu! Jak je na tom teď? Markéta Reinischová

Fotogalerie
70 fotografií