Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ina T. si posvítila na podzimní kabáty celebrit: Riskantní hra i naprosté tápání!

/
  • Ina T. ohodnotila podzimní svrchníky českých celebrit.
    2. listopadu 2023 ● 05:00

    Nízké teploty a do hřejivých odstínů zbarvené listí stvrzují, že podzim definitivně přebral vládu nad srdnatě držícím se babím létem, jež je nenávratně pryč. Odlehčené svrchníky postrádající těžkost a neohrabanost zimních kabátů tak začínají tvořit základní kámen na vrstvení postavených outfitů chránících před chladem, jež by si zároveň měly zachovat osobitost a lichotit svému nositeli podtrhujíc jeho styl. Jaký podzimní kabát pro nadcházející sezónu vybraly známé celebrity, z nichž se některé drží aktuálních trendů a jiné nadčasových, z módy nevycházejících kousků?

  • 1.

    Martina Šmuková (49) Riskantní hra 1

    První česká vítězka Elite Model Look, jež nechyběla na prezentaci kosmetické značky Yage, svým osobním vkusem s uniformním davem rozhodně nesplývá. Jemným červeným pruhem signované tmavé cullotes kalhoty končící nad kotníkem jsou jemně riskantním podnikem v efektní hře s barevným, skvěle střiženým svrchníkem od návrhářky Kateřiny Geislerové, jež na rozdíl od nekonvenčních nohavic splňuje status nadčasovosti. Neutrální véčkový svetr plní funkci měkkého přechodu spojujíc alternativu s elegancí za doprovodu skvěle vybraných bot.

  • 2.

    Eliška Křenková (33) &

    Obě herečky dorazily na tiskovku ke snímku Úsvit v podobných, ve strohém minimalismu nesoucích se outfitech. Zatímco Křenková vsadila na tmavý svrchník s bílou, břicho odhalující crop halenkou konfrontující kontrastní feminní a maskulinní princip, Issová pojala svůj model ještě úsporněji. Košilí s krytou légou, širokými nohavicemi nad kotník a skvělým trench-coatem prokázala, že navzdory něžnému pelu, jež z ní vyzařuje, jí pánský, na strohosti postavený styl svědčí.

  • 3.

    Petra Nesvačilová (37) Legíny s otazníkem 3-

    Rovně střižený vlněný kabát od švédské značky Lindex oblékla dokumentární režisérka a herečka známá především pro své humorem oplývající role.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy